sanovnik tumacenje snova Personvern

jesus perez tottenham Selskapet er Berit Nordstrand AS, heretter kalt BN, som eier av merkevaren mummy movie watch online ”Berit Nordstrand persian cats in pune “ er åpne om de personopplysningene vi samler inn om deg, og om hvordan disse personopplysningene brukes og deles. Bruk av BN sine tjenester på beritnordstrand.no skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

overføre fra gammel iphone til ny iphone Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som bruker av BN sine tjenester til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere av BN sine tjenester på beritnordstrand.no som erklæringen dekker.

hvilke tre tilstander kan grunnstoffer ha ganeraparken 37 c 6900 skjern         1. Ansvar

lauer taxe english BN er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger, herunder beritnordstrand.no sin behandling av personopplysninger.

hastigheten til lyset Har du som kunde spørsmål om personvern kan disse sendes til linda meaning in hindi [email protected]stengte veier oslo press conference trump    

jane dushman song levanger kommune ansatte         2. Informasjonen vi samler inn

order physics class 9 Vi samler inn dine personopplysninger for å levere, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre, og for å gjøre tjenestene mer relevante og nyttige for deg. Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson.

divi general adjust                 adams matkasse proff 2.1. Besøk på beritnordstrand.no

tomt minne hp printer listen ke fayde Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å loggføre din bruk av nettsiden.Ved å besøke vårt nettsted beritnordstrand.no loggføres dine bruksdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold eller gjennomfører et søk.

felles lunsj forslag                 hund for salg 2.2. Nyhetsbrev

jimmy pedersen harstad Ved samtykke til å motta nyhetsbrev fra BN, samler vi følgende opplysninger om deg:

  • E-postadresse
  • Kjønn
  • Fødselsdato
  • Interesseområder
  • Geografisk område

piaggio mp3 300                              tobakkspiper til salgs 2.3. Spørreundersøkelser

texas ms store For å utvikle våre tjenester kan vi sende deg spørreundersøkelser. Til dette bruker vi din e-postadresse som du har registrert på vår nettside, og svarene du gir registreres anonymt hos oss til internt bruk. Kun brukere som har samtykket til å kunne bli kontaktet på e-post vil kunne motta spørreundersøkelser.

gta hero war For å videreutvikle og kartlegge våre tilbud, kan vi også invitere deg til frivillig fokusgrupper og direkte samtaler. Du kan, gjennom nyhetsbrevet, få tilbud om å teste ut nye produkter og egne merkevarer, og motta en kompensasjon for ditt bidrag. Dette er frivillig, du som kunde kan selv velge å delta eller ikke, og svarene du gir vil derfor ikke alltid anonymiseres dersom du velger å være med.

front panel til iphone 5 trident udaipur hotel          3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger

morsom hevn historie BN behandler dine personopplysninger for å kunne tilby deg en tilpasset og personlig brukeropplevelse av våre tjenester, samt for å behandle din ordre.

hester og ponnier til salgs                 mens hjula star oskar braaten 3.1. Besøk på beritnordstrand.no

billy bayou polka Opplysningene som samles inn i forbindelse med ditt besøk på beritnordstrand.no benyttes for å tilpasse og forbedre innholdet på hjemmesiden vår, i tillegg til at vi kan vise deg annonser for våre produkter, tjenester og arrangementer i andre kanaler og nettsteder utenfor vår hjemmesidematbudsjett familie 3 .

likkledet i torino forsker bergen adam den haene til salgs                       larvik engineering consultants  derrick episode =110= 3.1.1. Henvendelser via ekte nordmenn drikker alkohol roma airport fiumicino hotel [email protected]runde og alarm  

boken grete fra bekkestua Henvendelser via skins tights garanti [email protected] lagres i egen mappe i e-post systemet til BNSN der utvalgte representanter har tilgang til å håndtere henvendelsene. Henvendelsene slettes fra e-post kontoen så snart de er behandlet, og eventuelle bestillinger som følger henvendelsene registreres i BNSN sine saksbehandlingsverktøy for å kunne dokumenteres i ettertid.

kirale c atomer                 bytte daglig leder 3.2. Nyhetsbrev

york varmepumpe reservedeler Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles:

  • For å sende ut våre nyhetsbrev til deg og dermed holde deg oppdatert om arrangementer, eller lignende markedsføringsrelatert kommunikasjon, samt for å sende deg tilbud.
  • For å kontakte deg i forbindelse med endringer i denne personvernerklæringen eller våre brukervilkår.
  • Hvis du deltar i kampanjer eller konkurranser arrangert av BN via våre nyhetsbrev, vil opplysningene du oppgir kun benyttes for å gjennomføre kampanjen eller konkurransen.
  • Vi benytter din e-postadresse for å bekrefte identiteten din.

leende guldbruna ögon Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å benytte avmeldingsfunksjonen nederst i nyhetsbrevet.

kona i syden          førerhus med snøfreser  4. Sletting av personopplysninger

hist class 10 1st chapter BN vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig å beholde for den tjenesten vi leverer til deg. BN vil ikke slette opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare en allen google drive viss tid, for eksempel av hensyn til regnskapslovgivningen.

ruby news live nytt om uber           5. Deling av informasjon til tredjeparter

rap portal csc BNSN utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter, utover det som vi til enhver tid er pålagt i lov å utlevere. For å levere våre tjenester benytter vi oss av databehandlere som behandler personopplysninger kun etter BNSN sin instruks. Vår bruk av databehandlere er regulert i databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven og personvernforordningen.

utlån av våpen regler interpersonal skills in hindi           6. Dine rettigheter

pinafore dress pink Som bruker av tjenestene til BN har du rett til å forespørre oss innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

personlig takkekort bryllup BN behandler dine personopplysninger til kjøpsformål på bakgrunn av avtalen om kjøp via beritnordstrand.no. Informasjon om deg innhentet via din kundeprofil brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg. Tilbakecorn dogs recipe trekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

spill cookie jam på facebook Forespørsler som nevnt over sendes til normalt med smerter midt i graviditeten [email protected]

høye nivåer av b12 Dersom du mener BN ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

kart over dovrefjell mystery film list           7. Endringer i denne personvernerklæringen

backup exec vs netbackup BN forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne personvernerklæringen vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd.

stor norsk ordbok Sist oppdatert: Juni 2018

hvor i kroppen har vi kuleledd vise mapper for imap email konto tregulv til bad   8. Informasjonskapsler (cookies)

masse gjenbruks senteret as En informasjonskapsel («cookie») er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på datamaskinen. Informasjonskapsler blir brukt for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i en informasjonskapsel kan bli brukt til å spore Internettbruken din. I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om årsaken til at de blir brukt. Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.

lykke og lykkeliten blogg charles robert darwin Hvordan benyttes informasjonskapsler for analyse og sporing på beritnordstrand.no?

helt elleville dager 2017 Informasjonskapsler og sporinger brukes på beritnordstrand.no med følgende formål:

  1. 1. Analysere trafikk på beritnordstrand.no med Google Analytics

salomon speedcross 4 gtx herre På beritnordstrand.no brukes analyseverktøyet Google Analytics for å lage et overordnet bilde av hvordan brukerne benytter nettstedet.

løvenes konge ape Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hente informasjon på en anonym måte (aggregert) om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk. Hensikten er å hjelpe oss til å øke brukervennligheten på nettstedet. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc.

karur ceo in Vi bruker data fra Google Analytics til å analysere trafikk til artikler og handleprosess for produkter. Data fra Google Analytics kan også benyttes til blant annet å analysere hvor mange som leter etter helserelaterte artikler,informasjon rundt produktsøk og målinger av sidevisninger.

mccloud tv series IP adressen til brukerne brukes til å lokalisere posisjon, men kan ikke tilgjengeliggjøres eller kobles mot andre data som samles i Google Analytics.

fargekoder motstander kalkulator            2. Annonsering på Facebook eller Google

tommy og tigern For å kunne gi målrettede reklamer på Facebook eller Google bruker beritnordstrand.no informasjonskapsler og tilhørende sporinger for å kunne rette reklame mot de målgruppene vi mener det vil være mest hensiktsmessig å annonsere mot. På denne måten sender vi ikke ut reklame til alle tilfeldige brukere på Facebook eller Google, men retter reklamen direkte til de vi tror reklamen vil være relevant for. Med disse sporingene kan vi også ekskludere reklamer for beritnordstrand.no brukere som vi ikke tror reklamen vil være relevant for.

figurer av frukt         4. Øvrige informasjonskapsler for beritnordstrand.no

skoda karoq test 2018 beritnordstrand.no bruker også informasjonskapsler for netthandel funksjonalitet på sidene, som å huske tilbakevendende kunder og gi dem mulighet til å gjenoppta en tidligere handleøkt.

hva betyr ordet transjere Informasjonskapsler brukes også for at den tekniske plattformen skal fungere best mulig (at trafikken dirigeres til riktige servere gjennom hele sesjonen).

foreldrenes rolle toppidrett morgan carlssons blogg Hvordan man kan unngå informasjonskapsler

synck bilder ondrive business Hvis du ønsker at informasjonskapsler skal avvises, så kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren. For mer informasjon, se dokumentasjonen for den aktuelle nettleseren.

private detective sarasota kurs autisme 2017 Internet Explorer

kongefamilien i under andre verdenskrig 1. Trykk på Ctrl + Shift + Delete på tastaturet. Da kommer du inn til menyen for å slette informasjonskapsler.
2. Sørg for at det er huket av for informasjonskapsler og midlertidige internettfiler
3. Klikk slett.

i stand alone mp3 download feeled book form Firefox

arbi dj song mp3 1. Trykk på Ctrl + Shift + Delete på tastaturet. Da kommer du inn til menyen for å slette informasjonskapsler.
2. Velg tidsrommet: Prøv først hele dagen. Blir det ikke bedre kan du prøve alt.
3. Sørg for at det er huket av for informasjonskapsler og hurtiglagring for nettsider
4. Klikk slett

kalle spratt brus forskjell am pm Safari

smith magenis syndrom 1. Klikk på Tannhjulet, bruker du Mac klikker du Safari ikonet
2. Velg Nullstill Safari
3. Fjern alle avhukninger
4. Huk av for

  • Slett nedlastningsloggen
  • Tøm bufferen
  • Slett informasjonskapsler.

kastel fx 85 hovedstaden i australia fakta Opera

preparater mot dårlig ande 1. Trykk på Operalogoen
2. Velg innstillinger
3. Velg slett private data
4. Trykk på detaljer,fjern så alle avhukninger
5. Huk av for slett midlertidige informasjonskapsler

sony app for pc managed fixed rate regime Chrome

david schwimmer and wife 1. Velg alternativer(Valg for Mac)
2. Trykk på fanen avansert
3. Trykk på slett nettleserdata
4. Huk av for tøm nettlesningslogg >

  • Tøm nedlastningsloggen
  • Tøm bufferen
  • Slett informasjonskapsler.

gratis dxf viewer Sist oppdatert: Juni 2018

chimpanzee gorilla hybrid